flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомляє Петенова Андрія Миколайовича, що заочним рішенням по цивільній справі № 2/205/1238/19

22 липня 2019, 08:36

Ленінський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє Петенова Андрія Миколайовича, що заочним рішенням по цивільній справі  № 2/205/1238/19 (205/1290/19) позов Петенової Любові Сергіївни до Петенова Андрія Миколайовича про розірвання шлюбу задоволений.

 

Шлюб між Петеновою Любов Сергіївною та Петеновим Андрієм Миколайовичем, зареєстрований 15 лютого 2014 року Міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Макіївського міського управління юстиції у Донецькій області, актовий запис № 92, які мають одну малолітню дитину – розірвати.

       Прізвище Петеновій Любові Сергіївні після розірвання шлюбу залишити без змін.

       Стягнути з Петенова Андрія Миколайовича на користь Петенової Любові Сергіївни судовий збір у розмірі 768 гривень 40 коп.

       Відповідачем може бути подано заяву про перегляд заочного рішення протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Відповідач має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про перегляд заочного рішення - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

       Заочне рішення може бути оскаржено в Дніпровський апеляційний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його складання.

 

                   Суддя

                Ленінського районного  суду

                м. Дніпропетровська                                                     О.С. Приходченко