flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22.02.2024 року позовні вимоги Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Макогона Андрія Геннадійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором – задоволено в повному обсязі.

14 березня 2024, 16:45

   

 22.02.2024 року позовні вимоги Акціонерного товариства «Універсал Банк» до Макогона Андрія Геннадійовича про стягнення заборгованості за кредитним договором – задоволено в повному обсязі.

Стягнуто із Макогона Андрія заборгованість за Договором від 20.11.2019 року станом на 02.11.2023 року у загальному розмірі 129 487 грн. 30 коп., яка складається із залишку заборгованості за наданим кредитом (тілом кредиту) – 129 487 грн. 30 коп.

Стягнуто із Макогона Андрія на користь Акціонерного товариства «Універсал Банк» судові витрати у вигляді судового збору  у розмірі 2 684 грн. 00 коп.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд – якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Позивач має право оскаржувати заочне рішення до Дніпровського апеляційного суду, шляхом подачі в тридцятиденний строк з дня проголошення рішення апеляційної скарги.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

 

         Суддя 

         Ленінського районного  суду

         м. Дніпропетровська                                                            Д.В. Мовчан