flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомляє Мохій Олександра Андрійовича , що заочним рішенням від 19.02.2024 по цивільній справі  № 203/6306/23 (2/205/316/24) за позовом   Приватного акціонерного товариства «Страхової компанії «УСГ»» до Мохій Олександра Андрійовича про стягнення суми ви

14 березня 2024, 16:39

Ленінський районний суд м. Дніпропетровська повідомляє Мохій Олександра Андрійовича , що заочним рішенням від 19.02.2024 по цивільній справі  № 203/6306/23 (2/205/316/24) за позовом   Приватного акціонерного товариства «Страхової компанії «УСГ»» до Мохій Олександра Андрійовича про стягнення суми виплаченого страхового відшкодування,  задоволений.

Стягнути з Мохій Олександра Андрійовича на користь Приватного акціонерного товариства «Страхової компанії «УСГ»» суму сплаченого страхового відшкодування в розмірі 17 061,30 грн. (сімнадцять тисяч шістдесят одна гривня 30 копійок).

Стягнути з Мохій Олександра Андрійовича на користь Приватного акціонерного товариства «Страхової компанії «УСГ»» судовий збір у розмірі 2 684,00 грн. (дві тисячі шістсот вісімдесят чотири гривні).

Заочне рішення може бути переглянуте судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача, поданою протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд – якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Позивачем може бути подана апеляційна скарга протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

 

 

Суддя                                                      Н.В. Басова