flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У майстер-класі судді Максима Тауса взяли участь понад 80 професійних правників Дніпропетровщини

31 січня 2019, 09:40

28 січня 2019 р. у м. Дніпро відбувся майстер-клас судді Ленінського районного суду м. Дніпропетровська Максима Тауса на тему «Нова парадигма злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості».

Організатором виступили Молодіжний Комітет Ради Адвокатів Дніпропетровської області «New Gen Dnipro» та правовий клуб «PRAVOKATOR», де, власне, й проходив майстер-клас.

За словами організаторів, попит на реєстрацію для участі у заході значно перевищував можливості аудиторії – тому не всі бажаючі змогли бути присутніми, а у залі були заповнені усі 87 місць.

Під час майже тригодинного майстер-класу разом з Максимом Таусом присутні обговорили новели кримінального законодавства з питань злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості, подискутували про спірні моменти, пов'язані з нюансами кваліфікації таких злочинів, розглянули конкретні приклади з практики.

— З огляду на гучний розголос, який викликали новели кримінального законодавства у медіа, бурхлива реакція наших співвітчизників у соцмережах не є дивною. Але у правовому полі все є дещо іншим, ніж у медійному. Саме тому ми разом з колегами-правниками сьогодні тут обговорювали цю тему, — відзначив Максим Таус.