flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний захід: «Фіксування судового процесу технічними засобами»

20 квітня 2018, 15:58

20 квітня 2018 року Дніпровським регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено тренінг у Ленінському районному суді м. Дніпропетровська на тему: «Фіксування судового процесу технічними засобами». У тренінгу взяли участь працівники апарату суду.

Відкриваючи тренінг, заступник директора регіонального відділення Баштанник Алла Григорівна розповіла про загальні навчальні цілі заходу та представила викладача.

Провів тренінг начальник Дніпровського РСП ДП «Інформаційні судові системи» Овчаров Сергій Анатолійович.

Під час тренінгу учасники ознайомилися із новим програмним забезпеченням аудіофіксації та відеофіксації судового процесу «Акорд» та «TrueConf».

Цей тренінг дав можливість працівникам апарату отримати основну інформацію про роботу нового програмного забезпечення, ознайомитись з інтерфейсом та можливостями програм, отримати навички роботи з ними.

Значну частину тренінгу було приділено обговоренню основних проблем, які виникають під час роботи з програмою «Акорд». Оскільки «Акорд» – нова програма, під час практичної роботи з нею працівниками апарату суду нерідко виявляються недоліки та помилки, допущені розробниками, які, в свою чергу, ускладнюють роботу з технічної фіксації судового процесу. А тому програма потребує оновлення та доробок.

Також працівниками апарату суду було поглиблено знання роботи з програмою, призначеною для проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку та відеофіксації судового процесу «TrueConf», а також отримано навички її одночасного використання з програмою «Акорд».

Після закінчення лекції Дніпровським  регіональним відділенням Національної школи суддів України було проведено анкетне оцінювання та анкетне опитування учасників щодо якості та  корисності тренінгу, а також вручено відповідні сертифікати про проходження тренінгу.