flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про чергування суддів та апарату Ленінського районного суду м. Дніпропетровськ в період виборчого процесу у вихідні та в день виборів

16 жовтня 2014, 14:05


 

ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ж/м Червоний Камінь, вул. Коробова, 6 м. Дніпропетровськ, 49128

НАКАЗ

 

                                  

Про чергування суддів та апарату суду

в період виборчого процесу у вихідні та

в день виборів                                                                                                             № 38-02-08/2014                                                 

 

 

 

10 жовтня 2014 року                                                                                   м. Дніпропетровськ

 

 Відповідно до  Указу Президента України № 690/2014 від 27.08.2014 року «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів», частини 3 статті 11, статті 107 Закону України «Про  вибори народних депутатів України», ст. 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,-

 

НАКАЗУЮ:

 

  1.  Встановити графік чергувань суддів та працівників апарату Ленінського районного суду м. Дніпропетровська  з прийому реєстрації та авторозподілу адміністративних позовів, реєстрації апеляційних скарг на судові рішення у таких справах та підготовки справ для направлення до суду апеляційної інстанції в період виборчого процесу під час позачергових виборів народних депутатів України,  у вихідні дні з 8 год. до 17 год. та в день виборів з 8 год. до 20 год. (додаток до наказу № 1).
  2. Зобов’язати суддів мобільно з урахуванням автоматичного розподілу справ прибувати до суду за півтори-дві години після автоматичного розподілу справ на суддю.
  3. Для забезпечення належної організації роботи суду під час чергування, нагляду за своєчасною реєстрацією, розподілом та передачею судді до розгляду справ, своєчасною здачею справ до канцелярії суду та у разі оскарження - невідкладної підготовки для направлення до суду апеляційної інстанції, організації передачі справ до суду апеляційної інстанції, встановити чергування голови суду, заступника голови суду,  керівника апарату суду та заступника керівника апарату суду.
  4. Заступнику керівника апарату суду Стояну М.А. забезпечити негайну передачу апеляційних скарг разом зі справами до суду апеляційної інстанції.
  5. Роботу у вихідні дні компенсувати шляхом надання іншого дня відпочинку за заявами відповідно до ст. 72 КЗпП України.
  6. Керівникові апарату суду Брилевській Н.В. наказ розмістити на офіційному ВЕБ-сайті суду та довести до зазначених осіб під підпис.
  7. Копії наказу направити до Дніпропетровського апеляційного Адміністративного суду, Апеляційного суду Дніпропетровської області, ТУ ДСА в Дніпропетровській області.
  8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

Підстава:  погодження у встановленому порядку.

 

Голова Ленінського районного

суду м. Дніпропетровська                                                                                   О.Л. Дьомін